Opinie o produktach:

2019-07-15 11:32:00
Henryka, Suwałki
Spodnie FRANCESCA błękitne

Spodnie ładne.lekkie w sam raz na lato.rozmiar s zgodny. POLECAM sklep bo to moje kolejne zakupy i jestem zadowolona. Tylko strona tak ułożona.że zasłania swoje produkty i nie pozwala ma spokojne oglądanie nawet opinie cięźko napisać. TO nie jest pytanie tylko opinia o zakupionym produkcie i sklepie.Pozdrawiam.

2019-07-14 14:53:00
Anna, Bydgoszcz
Bluzka AUDE biała

Bardzo lekka, zwiewna bluzeczka z odkrytym ramionami i falbaną. Idealna na spacer czy do biura. Marka Freesia. Ekspresowa wysyłka że strony sklepu, bardzo polecam.

2019-07-14 14:51:00
Anna, Bydgoszcz
Bluzka SIMONE czarna

Świetna elegancka bluzka marki Freesia - idealna do biura, z tyłu złoty zamek, który dodaje jej uroku. Polecam, w tej cenie naprawdę warto!

2019-06-26 09:03:00
Katarzyna, Radłów
Japonki z paskiem TINKO czerwone

Japonki mega wygodne, nic nie obciera, sprawdzają się na upałach-rozmiarówka standardowa, polecam w 100% :)

2019-06-22 20:07:00
Agnieszka, Goleniów
Bluza z hatfem KANTO szara

Przyjemna w dotyku. Ozdobne rękawy dodają jej uroku i oryginalności.

2019-06-20 08:17:00
Joanna, Racibórz
Spódnica STARIA beżowa

Sukienka zgodna z opisem,bardzo ładnie się układa, wierzchnia część to szyfon,więc jest troszkę sztywniejsza. Dostawa bardzo szybka.

2019-06-19 17:30:00
Ewelina, Kraków
Espadryle z ćwiekami białe

Te buty są rewelacyjne zamówiłam 2 pary czarne i białe są po prostu mega tylko trzeba brać o rozmiar większe gorąco polecam wyglądają na nodze obłędnie ✌️

2019-06-18 14:44:00
Ewelina, Wrocław
Sukienka z cekinami NEKOMI biała

Przepiękna! Lekka i zwiewna. Tył bardzo sexi. Bardzo ją lubię

2019-06-18 14:44:00
Ewelina, Wrocław
Sandały na słupku LAONA beżowe

Bardzo dobra cena. Buty wygodne idealne na lato.

2019-06-18 14:43:00
Ewelina, Wrocław
Body biało-czarna  AKEBIA

Rewelacja, bardzo fajne body! Podkreślają figurę! Myślę żeby zamówić kolejne w innym wzorze

2019-06-18 14:43:00
Ewelina, Wrocław
Sandały SPARTANIA białe

Lekkie i wygodne buty. Idealne na lato. Spełniły moje oczekiwania.

2019-06-12 13:54:00
Diana, Warszawa
Spodnie z paskiem GINETTE granatowe

Spodnie super, fajny materiał i ładnie układają się. Polecam

2019-06-12 13:53:00
Diana, Warszawa
Sukienka maxi plisowana ZOLA biała

Sukienka piękna wybrałam w kolorze białym i zielonym i jestem zadowolona. Na upały doskonała. Polecam

2019-06-11 10:34:00
Joanna, BYDGOSZCZ
Spodnie w kwiaty BOFI czarno-zielone

świetne spodnie - w udach oversize, także są dobre dla osób z obfitszymi kształtami; materiał niewymagający prasowania - rozciągliwa lycra. W pasie rozciągają się do około 95 cm (rozm. M) i nie uciskają. Mają kieszenie, w które wejdzie spokojnie duża komórka, czy portfel, ale bez zamka kieszenie. Na lato idealne, zarówno do pracy, jak i na luźny spacer - do wszystkiego, na każdą okazję.

2019-06-04 11:49:00
Agnieszka, Jaczkowice
Oxfordki platforma z GWIAZDKĄ srebrne

Super wygodne buciki rozmar standarowy Ładnie wykonane Polecam

2019-05-23 10:09:00
Aneta, Jarocin
Bluzka MARTHE biała

Śliczna delikatna bluzeczka. Zgodna z opisem. Polecam

2019-05-23 10:08:00
Aneta, Jarocin
Spodnie w kwiaty szare

Bardzo ładne i wygodne spodnie. Rozmiar zgodny z opisem.

2019-05-23 08:41:00
Magdalena, Kraków
Torebka SAN FRANCISCO biała

Zamówiłam białą torebka SF. Jest rewelacyjna

2019-05-17 07:34:00
Justyna, Zawiercie
Sukienka AMIDALA różowa

Piękna sukienka. Na szpilki przy wzroście 167 i rozm. 42 trochę za krótka ale do płaskich bucików już super. Rękawki piękne! Na szczuplejsze osoby idealnie. polecam. Kolor jak na zdjęciu. Polecam

2019-05-17 07:31:00
Justyna, Zawiercie
Żakiet damski różowy

Rozmiar XL. Moje: biust 98, talia 80, biodra 104. Bardzo ładny, materiał też ok. Piękny zgaszony kolor różowy. Polecam. Modeluje pięknie sylwetkę.

Obejrzałeś z opinii
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel